Orthodontie verzekeren in 2020 ?

Bent u voor volgend jaar op zoek naar een aanvullende zorgverzekering voor orthodontie en wilt u weten wat de zorgverzekeraars aan orthodontische zorg in 2019 vergoeden?

De nieuwe zorgpremies en polisvoorwaarden voor 2020 zijn bekend.

Elk jaar veranderen de premies en de voorwaarden. Het is daarom slim om ieder jaar opnieuw een vergelijking te maken.

Heeft u reeds een aanvullende verzekering voor Orthodontie? Kijk dan goed naar de voorwaarden voor 2020. De totale maximale vergoeding die u kunt krijgen en de maximale vergoeding per behandeling kunnen aangepast zijn. Neem dus even de tijd om de voorwaarden door te nemen.

Wist u dat wij sinds 2016 erkend zijn bij 100% van Nederlandse zorgverzekeraars. Daarom is bij ons een verwijzing niet verplicht.

Bent u voor volgend jaar nog op zoek naar een aanvullende zorgverzekering voor orthodontie en wilt u weten wat de zorgverzekeraars aan orthodontische zorg in 2020 vergoeden?
Nu de zorgverzekeraars de polisvoorwaarden voor 2020 hebben gepubliceerd, kunt u op verschillende sites een goed overzicht vinden van de verschillende vergoedingen voor een orthodontische behandeling en de maandpremies die daarvoor gevraagd worden.

Voor vergoedingen tot 18 jaar kunt u op de volgende sites kijken:
https://vergelijkmondzorg.nl/orthodontie/vergoeding-orthodontie-kinderen-tot-18-jaar/

Voor vergoedingen vanaf 18 jaar kunt u op de volgende sites kijken:
https://vergelijkmondzorg.nl/orthodontie/orthodontie-voor-volwassenen/

De informatie is met grote zorg samengesteld, desondanks is het mogelijk dat de informatie die hier  of via de links wordt getoond onvolledig of onjuist is.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze website of via de link, controleer altijd bij uw zorgverzekeraar uw voorwaarden.

In bovenstaand overzicht staan de vergoedingen van een aantal populaire verzekeringen voor orthodontie voor kinderen tot 18 jaar.
Let op: sommige verzekeraars hanteren een jaar wachttijd voordat de dekking in kan gaan. In dit schema is geen rekening gehouden met andere diensten, zoals fysiotherapie, brillen, enz.